Foto Led Paneel

Foto Led Paneel

(Voor voorbeelden en prijzen, scroll naar beneden.)

Toepassen van een foto Led Paneel in bepaalde ruimten zorgt ervoor dat de beleving van deze ruimte wordt beïnvloed door het toevoegen van een realistisch omgevingsbeeld. Dit kan van alles zijn, van wolken tot een foto van uw parkeerplaats tot moodfoto’s voor kinderkamers. Positieve omgevingsbeelden zorgen voor een verandering in de gemoedstoestand. Door deze beelden op een positieve wijze toe te voegen aan de omgeving wordt het bewustzijn positief gestimuleerd. Hierdoor kan b.v ziekte verzuim worden teruggedrongen door zgn. daglichtbeleving (het lijkt of men naar buiten kan kijken). Patiënten bij de tandarts worden relaxter door de afleiding van de foto en in ziekenhuizen ontstaat ook een prettige sfeer. Ook voor Baby-en kinderkamers is een foto Led Paneel een een sieraad in de kamer en de kinderen kijken er graag naar waardoor ze rustig worden/blijven. Voor kinderkamers hebben wij verschillende mooie prints die meegroeien met het kind

 

foto led paneel

Wolken foto led paneel

Holland Special Concepts ontwerpt, produceert en levert voor u een High Quality Foto Led Paneel in verschillende maten voor vele toepassingen door gebruikmaking van hoge resolutie foto’s. De led Panelen beschikken over de mogelijkheid om de afbeeldingen zelf te verwisselen. Deze panelen kunnen moeiteloos worden geïntegreerd in het bestaande systeemplafond.

 

 

 

Toepassingen Plafond Led Panelen:

  • Tandartsen mbt. afleiding
  • Kantoorruimten voor een rustgevend effect
  • Slaapkamers voor mood beleving, bv een sterrenplafond of rozenblaadjes etc.
  • Ziekenhuisruimten voor natuurlijk rustgevend effect
  • Gangen voor het nabootsen van daglicht

Toepassingen Muur Led Panelen:

  • Voor werkruimte zonder daglicht toetreding. Hiermee bootst u ramen na zodat personeel de indruk heeft naar buiten te kunnen kijken. De afbeeldingen kunnen van het eigen bedrijfsterrein gemaakt worden, hierdoor lijkt het of men vanuit de begane grond naar buiten kijkt.
  • Voor baby/kinderkamers met mooie (verwisselbare)prints.

 

Daglicht foto led paneel

daglicht belevende panelen

 

Wil u ook meer daglicht toevoegen in bestaande (ondergrondse) ruimten, Neem u dan contact met ons om uw wensen met ons te bespreken.