Anti stick coatings Chemie en Beton

Anti stick coating Chemie

In de chemie worden vele soorten producten opgeslagen in tanks. Sommige producten hebben de eigenschap om zich vast te hechten aan de tankcoating. Wanneer de tank gereinigd dient te worden komt het voor dat onder invloed van hoge druk, de tankcoating beschadigd wordt en dat deze opnieuw aangebracht dient te worden. Dat is een duur en onnodig proces.

Met de anti stick coating chemie van HollandSPC, hecht het product niet of nauwelijks meer aan de tankcoating en kan de tank gemakkelijk gereinigd worden zonder beschadiging. De anti stick coating is bestand tegen nagenoeg alle chemische producten.

 

Anti stick coating Beton

Beton is een mooi product en heeft mooie eigenschappen. Echter wanneer het zich vastzet op materieel zoals betonmixers en gereedschappen, is het een lastige klus om deze schoon te maken wanneer het beton (gedeeltelijk) is uitgehard.

Met onze anti stick coating voor beton, hecht het beton niet meer vast aan metalen delen. Het voordeel hiervan is dat schoonmaakwerkzaamheden een stuk gemakkelijker gaan en minder tijd in beslag neemt. Een forse besparing dus op arbeidsloon en het materieel gaat langer mee.

 

Betonoplosser

Voor het oplossen van beton dat is achtergebleven op ongewenste plaatsen hebben wij een uitstekende betonoplosser. Dit is een product dat uitsluitend het beton zacht maakt waarna het met water kan worden weggespoten. Het tast niet het onderliggende oppervlak aan.

Waarop te gebruiken?

  • Beton transport goten
  • Gemorste beton op voertuigen
  • Op gereedschappen
  • etc.

 Kijk ook even naar onze betonoplosser voor gebruik van beton.